1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MEB’den depremzedelere burs

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Eğitim Derneği (TED) arasında Elazığ depreminde zarar gören ailelerin çocuklarına eğitim bursu desteği sağlanmasıyla ilgili protokol imzalandı.

MEB’den depremzedelere burs

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "TEV ile TED’e depremde zarar gören çocukların ihtiyaçları konusunda gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla teşekkür ediyoruz.
 

Deprem nedeniyle eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksamaması için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle LGS ve üniversite sınavına hazırlanan çocuklarımızın belirli imkânlarla donatılmaları, desteklenmeleri konusunda tedbirler alıyoruz" dedi.
 

TEV, TED ve MEB arasında hazırlanan protokol için Milli Eğitim Bakanlığı'nda imza töreni yapıldı. Ziya Selçuk yaptığı konuşmada, depremin yaralarını sarmak istediklerini ve MEB'in de elinden geleni yapmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.


Selçuk, Konuşmasına şöyle devam etti:

“Okullarda ve MEB'e ait yerlerde, depremin ilk gününden bugüne kadar Elazığ'da 54 bin 661 vatandaşımıza barınma imkânı sağladık. Yardım çalışmalarına katılmak için farklı illerden gelenlerle Elazığ ve Malatya'dan gönüllü veya görevli öğretmenler, çocuklar ve ailelerin ihtiyaçlarını karşıladı.”

Tarih: 15-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum